Alla inlägg under augusti 2007

Av Helena - 14 augusti 2007 22:26

Våran för-b bil går sönder hela tiden! Vi köpte en lite nyare för att den skulle vara bättre & det är en stor bra kombi, opel omega-98. Den är jättebra...när den fungerar!!!!! Hundgrindar & lastgaller, perfekt med 3 hundar. Men,men, vi köpte den i januari & har lagt ner ca 20.000:- i reservdelar redan & nu blir det 4-5000:- till!! Hatar bilar.

När man bor som vi gör så måste man ju ha 1-2 bilar. Jag har 12 km till närmsta buss & sen är det UL buss till stan & sen stadbuss till sunnersta när jag ska jobba. Det tar ca 2h. Det är ca 5 mil enkel resa. Sen så går ju inte skolbussen inte ända hem heller, bara för vi valt en bättre skola, Stavby skola, ist för Alunda. Det är 7 km till skolbussen, mkt skjutsande med andra ord!

Ja, ja nu har jag gnällt klart. Vi hade iallafall jättekul hos Isabelle idag.

Gonatt!

Av Helena - 14 augusti 2007 10:35

Igår var vi på instr. mötet, Stella & jag. Freja satt snällt vid bilen. Stella skällde ut några kompisar, hon är lite osäker på andra hundar än. Jag & Anna ska ha en av unghundskurserna. Jag måste byta en massa pass på jobbet bara...Nu ska vi åka till min lillasyster i strängnäs! :)

Av Helena - 12 augusti 2007 21:06

Idag la jag ett spår på ca 550 m. Med 12 m bloduppehåll & 3 vänstervinklar. Det gick bra. Freja snurrade lite vid vinklarna men hittade tillbaks direkt. Det tog 12 minuter, i lagom takt. Nu blir det träning på 600 m & sen ett anlagsprov!

Stella fick ett spår på 20 m, rakt. Det gick bra & hon blev jätteglad när hon hittade klöven.

Men det var i varmaste laget...25 grader & sen åska efter att par h.

Är det nån som vill vara med & spåra nån dag??

Av Helena - 12 augusti 2007 11:28

Igår var vi & badade hela em, rastsjön ligger bara 4 km härifrån. Det är skönt!

Hundarna fick vara hemma då, det gick bra för Stella, hon hade nog sovit hela tiden & Freja hade länsat kattmaten... Mira låg & sov på altan.

Sen grejade jag lite med kaninburarna. Ska ordan så dom kan gå ut & in från förrådet i varsina hagar. Hundarna hjälpte till...att stressa dom. Freja & Mira vill gärna smaka på dom. Det är 3 st lurviga goskaniner. Den 4:e ska jag ge bort till en kompis barn. Han fick jag av en tjej som hade hittat honom & hans syskon i en bur, slängd i ett dike utanför lagga... Hatar såna människor!!

Sen var vi till Alunda & grillade med en annan familj. Andreas fick i sig lite för mkt innanför västen...Men är uppe nu iaf.

Stella var med, det gick bra, men det kom en gammal labradorfarbror som hon inte ville hälsa på, han var alldeles för macho för hennes smak.. 

Idag ska jag lägga viltspår igen. Mera info senare!

Av Helena - 10 augusti 2007 15:19

Nu har vi precis varit på promenad i regnet. Så nu luktar det blöt hund här...Det är sånt man får räkna med. Härligt med mkt djur!! städa, städa & ev städa...

Jag anmälde mig till en hundmassage & stretching kurs i uppsala i höst. Det blir roligt att lära sig mer om det.

Nu har jag både SKK:s uppfödarkurs, SBK:s allm.lydnads & valp intruktörskurs & sen ska jag lära sig mera om massage & stretchingen. Det blir kul!

Men med en till hund som inte går att avla på så får man väl vänta 10 år till, om det ska bli nån kull. Men vi har ju kattuppfödning ist! 4:e kullen ligger i sovrummet...Är det nån som vill ha en röd skogishona lev klar 14/9 är det bara att höra av sig. Eller gråspräckliga abbessinier-skogis ungar lev klara i oktober finns det 5 st.


Hej hopp i skogen!

Av Helena - 9 augusti 2007 21:26

Ikväll har Freja & jag varit på hundklubben & träna lite lydnad. Det var kvavt...Sen var jag med på utst. mötet en stund.

Nu är jag på jobbet & ska skura golven & tvätta.

Natti natti

Av Helena - 9 augusti 2007 14:05

Nu har jag fixat en egen blogg! Här får ni läsa lite om oss!:) Det verkar lättare här än på spray. Så nu blev det ett byte:)


I måndags så la jag ett viltspår åt Freja i värmen. Hon klarade det perfekt. Det var 300 m långt.
Sen la jag ett åt Stella på 10 m. Hon klarade det perfekt, bar klöven hem med svansen i topp!
Mira ville bara ha klöven, inte spåra upp den, det kan ju dom andra så bra tyckte hon:)

Stella är våran nya familjemedlem. Hon är 11 v, nu & är en schäferkorsning. Hon är jätterolig & lättlärd.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Faramiras blogg

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards